IPB

Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )

Статьи о Долорес

15 страниц V « < 10 11 12 13 14 > »   Все 
Ответить в эту темуОткрыть новую тему
> > Статьи о Долорес >
jv11
сообщение 27.8.2009, 20:51
Сообщение #221
Скелетон и Лунатик

Да, такую статью "левый" чел не написал бы. :) Сразу видно, что с душой. :)

--------------------
Well, there's a light at the end of the road...
Пользователь в офлайнеКарточка пользователяОтправить личное сообщение
Вернуться в начало страницы
+Ответить с цитированием данного сообщения
Карп
сообщение 27.8.2009, 20:57
Сообщение #222
Ю.А. Гагарин
Из: МО.

Ну хоть Экс-менеджер, и то неплохо:)

ЗЫ. Опять несознательные товарищи вклинились:)

--------------------
Сколько волка ни корми, всё равно не ми-ми-ми...
Карп
сообщение 27.8.2009, 21:16
Сообщение #223
Ю.А. Гагарин

Юр, и вообще, все, кто будет статьи выкладывать в будущем.
Можно вас попросить не ограничиваться ссылками, а постить текст на форуме;) С указанием источников ессно.
Это будет намного удобней и читабельней.

--------------------
jv11
сообщение 27.8.2009, 21:25
Сообщение #224
Скелетон и Лунатик

Окэй. mySm8.gif

--------------------
jv11
сообщение 30.8.2009, 11:32
Сообщение #225
Скелетон и Лунатик

http://www.irishtimes.com/newspaper/irelan...4253465151.html

Cranberries to get together again

RONAN McGREEVY

THE CRANBERRIES’ lead singer, Dolores O’Riordan, has said she is “tickled silly” that the band are to get back together to tour and record a new album.

O’Riordan, who released her second solo album No Baggage yesterday, said a reunion at her eldest son’s christening in June provided the catalyst for their decision to reform.

She invited the other three band members, brothers Mike and Noel Hogan and drummer Fergus Lawler and their families, to son Taylor’s christening in Canada where she now lives.

“When I stood there among the three of them there was this energy around my body which was extremely familiar and comfortable. It was a warm feeling and something that I missed.

“I then realised that I actually missed these boys,”
she told The Irish Times.

“We lost contact with each other. We were always friends, but I wouldn’t be hanging around with them offstage. They’re real lad’s lads. What was I going to talk to them about? Breastfeeding?”

Previously, O’Riordan had reunited and played with the Hogan brothers when she was made an honorary patron of Trinity’s Philosophical Society in January, but nothing came of any reunion plans then.

It was the first time the band members had seen each other or played together in nearly six years.

The Cranberries announced the reunion on their website yesterday. The North American leg of the tour will start in Toronto in mid-November and move to Europe in the spring although no dates have been confirmed.

--------------------
Карп
сообщение 31.8.2009, 15:50
Сообщение #226
Ю.А. Гагарин

Новая статья в The Canadian Press:

Dolores O'Riordan says Cranberries reunion feels like 'the right thing'

TORONTO - Dolores O'Riordan was weeks away from releasing her second solo album, "No Baggage," and going on tour when she dropped an unexpected bombshell on her fans.

The tour dates had been cancelled because her band, the Cranberries, had decided to reunite after an almost six-year hiatus.

In an interview with The Canadian Press, O'Riordan said it was a one-off get together with her bandmates that convinced them to mount a comeback, which was ultimately made possible because of the peace she achieved through her relocation to cottage country in Ontario, where she escaped to raise her family and avoid becoming a "has-been dead rock star."

Irish-born O'Riordan, 37, was 18 when the Cranberries formed in 1990, and the next 13 years were a whirlwind of touring and releasing albums, which produced a number of hits including "Dreams," "Linger," "Ode To My Family," "Zombie," "Salvation," "Ridiculous Thoughts" and "Free To Decide."

But the stresses of fame fissured the band in 2003, and in O'Riordan's case, she was emotionally falling apart.

"I was so young when I got so famous and then I kind of put up a wall around myself, I didn't really want to show people any fragilities or fears, I was trying to be this tough person that I felt was expected of me," she said Friday during an interview at a Toronto hotel.

"It's important to take time off because it's a long journey this life, and I want to be singing in 30 years time. You see a lot of artists who get caught up in the here and now, and they just burn themselves out, and I kind of did that myself with my third album."

"But I realized I didn't want to die, I wanted to live a long life and sing for a long time and have kids and have a reality outside of just being some has-been celebrity or has-been dead rock star."

O'Riordan sought solace in anonymity, which she found in the middle of the woods in Ontario, where she has a home with her Canadian husband, Don Burton, their two children and a child from Burton's previous relationship.

"What's amazing is - I actually have problems getting it into my head - Canada is so big, right? And Ireland's small you know; you drive from coast to coast in three hours. You can really get lost here, and I like that," she said.

"For an artist or an entertainer it's the ultimate when you can go to the forest when you're done your work and escape."

Her children have also been a life-saving, grounding force for her and are now her inspiration for her return to the Cranberries, O'Riordan said.

Between all the band members the Cranberries have 12 kids, who don't really remember the band's heyday and the fame their parents had.

A couple years ago, O'Riordan's kids had a hard time reacting to seeing their mom as a famous musician and she recalls one of her sons saying, "I don't know, it kinda weirds me out when you're head banging."

"I think it was weird for him also because ... he sees me on stage in front of all these people that have been following me for 20 years, before he was born, so he probably suddenly realized there was this whole life, this whole part of me that he didn't really know about," she said.

But now that they're a little older, she thinks they'll revel in seeing her on stage.

"They're kind of discovering it now... we want to show them what it is that their parents did, as opposed to reading about it."

The Cranberries' North American reunion tour is tentatively scheduled to begin sometime in November and the first show is expected to be in Toronto.

"I'm half a Canuck, I've spent half my life here now," O'Riordan joked.

The band also hopes to write new songs and put out another album, and given that next year will mark the 20th anniversary of the Cranberries forming, the timing feels right, O'Riordan said.

"It's kind of cosmic too, right, that we were reuniting. I didn't think about it, but these coincidences to me signify you're doing the right thing," she said.

She said fans can expect something different with the new songs - although she doesn't know exactly what.

"I think we're trying to lighten it up and try different things and go totally out there and try new ideas," she said.

"Not like anything you've heard before, that's the idea, just trying to make it different."

Michael Oliveira

Источник: http://ca.news.yahoo.com/s/capress/090829/...berries_reunion

--------------------
jv11
сообщение 31.8.2009, 18:10
Сообщение #227
Скелетон и Лунатик

Хорошая статья, спасибо. smile.gif

Радуют слова Долорес про "космическое" объединение Клюкв. mySm8.gif

--------------------
jv11
сообщение 16.9.2009, 21:05
Сообщение #228
Скелетон и Лунатик

Интересное и достаточно откровенное интверью Долорес для elle.nl

We know Dolores O'Riordan from The Cranberries, now her second soloalbum is out: No Baggage.
Elle.nl spoke with her in the lobby from the American Hotel, about the present and the heavy past.

They say this is your most personal album.
That's right. It is about the Journey through life. It hasn't been easy.

Can you explain that?
In the time from the first album - and the breakthrough- of The Cranberries
I had a bad relationship.
The relationship ended and I even met my husband,
I felt down.
I couldn't handle myself, the memories about the bad relationship.
On top of that, the fame came.

What happened with you?
I became distant (eeh that doesn't sound right lol), didn't know who I was anymore, got ??
and didn't sleat or eat anymore. In the end I also got thoughts of suicide.
At the highest point of the succes, I felt deeply unhappy.

In the meanwhile you went on tour.
I had to go on, I wanted to keep it a secret. I lost really much weight, shaved my head
and was very unhappy. I even thought about killing myself.

What was the turning point?
Luckly there were still people in my life on who I could lean back on: my mother, my husband.
the turning point came when I got my first child (Dolores has 2 daughters and 1 son).
He was big, but also very light. I decided to change course and confrontate myself.
I knew it couldn't be like this any longer.

And what if your kids wanna be a rockstar?
Fine. But then I'll be the manager.
My 8 year old daughter says she wants to write books.
Cool right? Then she stays away from all the crap.

Whats the biggest difference between Dolores now and back then?
Music became more a hobby. Dress up myself a little, sing a few songs on the stage,
bring back memories.
Then I go home and I have to take the garbage outside or put the kids in to bed.
Because that is reality and that's what I enjoy.

Where does the title No Baggage stand for?

I faced the confrontations and accepted my baggage.
So, if it were, I don't have the baggage anymore, I accepted it all.
I wouldn't be here today if I didn't went through all of this.
Now I make music because I want to.

--------------------
bvana77
сообщение 17.9.2009, 6:34
Сообщение #229
Angels Go To Heaven
Из: Самара

Перевод можно?)

--------------------
Let me say that our mission here at this time is about to come to a close in the next few days. We came from distant space, and even what some might call somewhat of another dimension, and we are about to return from whence we came.

It requires, if you maybe moving into that evolutionary kingdom, that you leave behind everything of human ways, human behavior, human ignorance, human misinformation.

If I would title this tape, it would be 'Last chance to evacuate planet Earth before it is recycled'.
Last chance to evacuate Earth before it is recycled.
Карп
сообщение 30.1.2010, 16:05
Сообщение #230
Ю.А. Гагарин

Так, в качестве развлечения:)
Вчера, на досуге решил навести у себя порядок и избавиться от всякого хлама. В основном от старых дисков и журналов. Получилось три больших мешка общим весом 20+ кг! Не вру!
В помойку не попали только журналы, в которых упоминается Долорес (интервью, статьи, рецензии, реклама...)
В общем, за два с лишним годом накопилось:

Прикрепленное изображение

Выкладываю тут, а не теме про коллекции, так как русская макулатура (после 2002 года) в счёт коллекции не идёт. Но и выкинуть рука не поднялась:)

ЗЫ. Тут не всё, что было. Пару журналов всё же выбросил когда-то по неосторожности:(

--------------------
jv11
сообщение 30.1.2010, 17:26
Сообщение #231
Скелетон и Лунатик

У Обамы такие классные зубы. :)))

--------------------
Олег
сообщение 30.1.2010, 19:03
Сообщение #232
Плодово-ягодный фанат

у них с Кадышевей один стоматолог bj.gif

--------------------
Take my Soul Away
Изображение
Astronom
сообщение 31.1.2010, 8:09
Сообщение #233
Angels Go To Heaven
Из: Россия, Подольск

Цитата
избавиться от всякого хлама. В основном от старых дисков

evil.gif
Карп
сообщение 31.1.2010, 18:27
Сообщение #234
Ю.А. Гагарин

Нет, ну у меня, конечно, сердце обрывалось, когда я выбрасывал эпохальные произведения, типа "Звёзды русского шансона" и "Блатной Хит 2001"! Но я всё же превозмог:)

--------------------
Astronom
сообщение 31.1.2010, 22:10
Сообщение #235
Angels Go To Heaven
Из: Россия, Подольск

Цитата
когда я выбрасывал эпохальные произведения, типа "Звёзды русского шансона" и "Блатной Хит 2001"!

Ты посмел выбросить Лялю Размахову???? shock.gif mySm14.gif mySm14.gif mySm14.gif
Карп
сообщение 31.1.2010, 23:03
Сообщение #236
Ю.А. Гагарин

Цитата(Astronom @ 31.1.2010, 21:10) *

Ты посмел выбросить Лялю Размахову???? shock.gif mySm14.gif mySm14.gif mySm14.gif

Каюсь, посмел! Вот такой я дерзкий! И Размахову, и Вороваек, и Ирину Круг, и Наговицину скинул как нарик дозу в Москву-реку!;)

--------------------
Карп
сообщение 6.2.2010, 0:20
Сообщение #237
Ю.А. Гагарин

Ладно, вылезаем из оффтопа:)
Кое-что новенькое из старого:

Диван, чемодан, саквояж, картинка, корзинка и Долорес О’Риордан

Для тех, кто в танке, сообщу, что Долорес – это бывшая солистка Cranberries, а Cranberries – это которые зооомби, зооомби. Хрупкая барышня из Лимерика (Ирландия) с мощным интересным вокалом и запылившимся статусом лесби-иконы. Её песни просты и незатейливы: на пять блатных аккордов можно сыграть почти весь репертуар ВИА «Клюковки», тексты - как солнечный круг с небом вокруг, наполненные простым переживанием сложного. Насчет простоты текстов сама Долорес говорит, что ей не важно, что говорят критики, а слушатели любят её песни не за это. И конечно же мы любим её не за это.

Когда-то Долорес была юна, коротко стрижена и украшена татуировками, протестовала против войн и насилия, абортов и всего плохого. С верой в справедливость и спасение, бешеной энергетикой и искренностью the Cranberries покорили мир и выпустили пять альбомов. Выпев душу наизнанку, Долорес попала в больницу с нервным истощением, а в 2003ем Клюквы и вовсе завяли и раскатились по своим дорожкам. По словам Долорес, ей захотелось снова стать обычным человеком. Сказано – сделано.

На четыре года воцарилась тишина и семейная идиллия: муж и четыре ребенка, сельская безмятежность домика в Канаде, картины и песни в стол. А потом Долорес потянуло обратно, в люди. Всё-таки творческая личность, что ни говори. Так в 2007ом выпустила сольный альбом Are you listening? и даже доехала до неуютной Москвы с концертом. И была прекрасна.

Побыв девочкой из церковного хора и максималисткой с мальчишескими замашками, став примерной матерью и отдохнув от назойливости папарацци, Долорес.. повзрослела. Клюквенная терпкость протеста смягчилась, а самостоятельность позволила делать всё без оглядки и споров в команде. И если первые альбомы кричали – проснись! оглянись! слышишь? - то сольный альбом скорее уточняет, внимательно ли все слушают.

В августе 2009го вышел новый альбом под названием No Baggage. Налегке и без лишнего груза, впрочем, прихватив всё необходимое: вокал, привкус ирландского фолка и несложность текстов. Он оставляет ощущение вежливого английского смолл-толка с соседом. Необязательного, узнаваемого, тёплого и приятного. Как клетчатый плед.

Источник: http://www.labrys.ru/node/6139

За находку, в очередной раз, спасибо Делайле.

--------------------
Настасья
сообщение 6.2.2010, 9:19
Сообщение #238
Be careful, I'm a stupid & lunatic skeleton!
Из: Мытищи/Тверь-в-Москву-Дверь

а мне понравилась)
только вот объясните мне... где они повсюду следы "ирландского фолка"-то находят? я бы и рада была...

--------------------
Изображение
jv11
сообщение 6.2.2010, 12:30
Сообщение #239
Скелетон и Лунатик

Одна из лучших статей про Долорес. Написано просто и со вкусом. И все слова по делу. Аж прямо читать было приятно.

--------------------
Карп
сообщение 6.2.2010, 16:10
Сообщение #240
Ю.А. Гагарин

Потому что писали не профессиональные журналисты, а по сути, обычные человеки.
Цитата(Настасья @ 6.2.2010, 8:19) *

только вот объясните мне... где они повсюду следы "ирландского фолка"-то находят? я бы и рада была...

Насть, смирись с тем, что разномастные рецензенты всегда будут находить "ирландский след" во всём, что делают более или менее известные ирландцы:)
Кстати, там не про следы говорилось, а про "привкус":)

Мне тоже понравилось.
ЗЫ. Кстати "Лабрис" это не просто блог. Это очень популярный лесби-портал, отсюда и Долькин "запылившийся статус лесби-иконы":)

--------------------

15 страниц V « < 10 11 12 13 14 > »   Все
Ответить в эту темуОткрыть новую тему
> >