Ее слова: Ok, I received this video just today...I'm worried because you can think I'm too self-centered, but I just want to share my experience with you...
Some previous facts:
1. Notice that I tried to behave normal in a highly unusual situation...and the security guy pushed me, so is not my fault I pushed Dol...
2. The tv reporter ask me something about a secret that I told Dol...I didn't get it, but in the video it really seems that I'm telling her a secret...This was the dialogue:
Me- DOLOOOORES, DOLOOOORES (I hugged her) I love u.. Dol- I love u too Me-(The secret) (pointing to the crowd): My little brother (she had saw him)... was a little sick, they [guards] don't let us come back... I know, really stupid...but I was too angry with security, I wasn't thinking clearly (that explains how did I get to the stage, normally I'm too shy)
3. After the guy kicked me out (lol)...she's really like "Jeez, that was close, I'm alive" 4. She's great
прикольно видео, не знал, что Долорес не любит Гиннес, еще смешно расказала про видео Uncertain правда этот коментатор меня раздражает со своими ногами но когда он сказал, что высчитал, что это первый соло альбом Долорес!!! это было ваще!
--------------------
Life is a garden of roses Roses just wither anddie
..... и как обычно они опять облажались с написанием фамилии Dolores O'Riodan, интересно сколько ещё будет таких опечаток? мне честно это уже надоело, то имя неправильно напишут то фамилию неправильно произнесут, вот теперь и толком написать не могут, откуда берутся такие дилетанты?
Ингвар, срочно посылай ДВД. Хочу увидеть!;) И конечно же на наш сервак стоит залить, чтобы народ нормальный не мучался по 20 раз не качал 1 и тот же файл. А сколько всего песен в записи? Напишите сонг-лист!
Подтверждаю. Только не совсем рыжие, такой тёмно-рыжий цвет, как от иранской хны.
Цитата
Ингвар, срочно посылай ДВД.
Обязательно отправлю, дружище.
Цитата
А сколько всего песен в записи? Напишите сонг-лист!
01. Zombie 02. Linger 03. Human Spirit (который почему-то обозвали Stay with Me) 04. Free to Decide (я на седьмом небе!!!! ) 05. When You're Gone (истинный, а не подделка с ворованым названием, панимаш) 06. ICNBWY 07. Loser 08. Salvacedad 09. WWWY 10. Ode to My Family 11. Accept Things 12. Dreams
Вот бы Долорес и у нас на концерте сказала, что в следующем году приедет.